Fagersta siktar på ny Våryresuccé i år

Efter att ha legat nere i två år på grund av pandemin blev fjolårets Våryra i Fagersta en succé på alla sätt. Och nu förbereder man sig för en minst lika bra yra även i år.

Det blev rakt igenom lyckat med de artister som engagerats med Klara Hammarström som toppnamn då flera tusen kom till Vilhelminaparken. Även LBSB från Västerås gick hem stort hos publiken med deras energiska show, liksom Jan Johansen med Black Rose.

Fagersta i Fokus har inkommit med en ansökan om stöd för att genomföra Våryran 2023 som planeras den 19-21 maj med tivoli, knallemarknad, uppträdanden och andra aktiviteter. Eftersom det är gratis inträde har Våryrans intäkter tidigare år bestått av sponsring från det lokala näringslivet och ekonomiskt stöd från Fagersta kommun för att genomföra aktiviteter.

Och Fagersta kommun ställer sig positiv till att det blir en bra yra även i år och bidrar med 250 000 kronor.

Här är några bilder från fjolårets Våryra:

%d bloggare gillar detta: