Nu är det rallyfeber i Fagersta

Sent på eftermiddagen i dag startar Nattkröken, årets fjärde deltävling i rally-SM. Som uppvärmning intervjuades några av toppförarna på Brinelltorget i Fagersta på torsdagskvällen.

Med hjälp av Hampus Juteryd fick publiken en hel del intressant information. Bland annat då att ingen av toppförarna i klassen, Internationella 4 wd, någonsin har tävlat i Fagersta tidigare. Det bäddar för två spännande tävlingsdagar på samma villkor.

Klassledaren PG Andersson med Anders Fredrikson, i högerstolen, fick de flesta segertipsen, men där också de norska förarna Eyvind Brynildsen och Frank Tore Larsen allmänt troddes ha en bra chans.

Nattkröken omfattar tio specialsträckor, fyra körs på fredagen och resterande på lördagen. Drygt 70 förare är anmälda. Första bil beräknas komma till målet på Brinelltorget cirka klockan 15:30 på lördagen. Mer info finns på Fagersta Motorklubbs hemsidahttps://www.laget.se/FagerstaMK/ och på mästerskapets egen hemsida https://www.rallysm.se

%d bloggare gillar detta: