Politikerföraktet har gått för långt när ägodelar attackeras

INSÄNDARE

Håller med Christer Filipsson att det är oacceptabelt att en politiker fått däcken på sin bil sönderskurna. Något måste göras för att minska föraktet mot dem som väljer att bli lokalpolitiker.

Visserligen vet jag många här på byn som är besvikna på Norbergs sociala ledning och även sossarnas fridstörande i sommar med att plocka in sympatisörer från andra håll i länet och springa runt i trappuppgångar och tjata på folk att ge dem deras röst.

Men någon måtta får det ändå vara. Att ge sig på en politikers egendom är riktigt lågt. Det räcker med att smälla igen dörren framför näsan på dessa röstvärvare och sedan lägga sin röst på något annat parti i valet. Det är så demokratin ska fungera. Våld löser inga problem

Före detta S-röstare, 52

%d bloggare gillar detta: