Det är tacken för att kommunen ville ge badande i Kolarbyn samma service

INSÄNDARE

Som jag minns det så började det med att vi Västanforsbor för några år sedan önskade en toalett till det nyöppnade Simbadet och då tyckte Fagersta kommun att i så fall måste väl även de som badar i andra änden av stan också ha en.

För att bli tillgänglig för alla satsades det på en dyr modell och det är vi i den södra stadsdelen tacksamma för. Men annat är det i norr där toaletten snabbt angreps och förstördes och det har inte bara skett en gång utan kontinuerligt sedan den placerades där. I dag är den en sorglig syn.

För att verkligen förvissa mig om att Västanforsarna är rädda om vår toalett gjorde jag ett besök där i dag. Det var rent och snyggt och rampen för rullstolsburna låg där den ska ligga.

Stolt och tacksam Västanforsare, 40 plus

%d bloggare gillar detta: