Kvinna skadad när bron spärrats med en lång kratta

Berit Flink i Fagersta hade kunnat råka riktigt illa ut när någon placerat en lång kratta rakt över gång- och cykelbanan vid slussen i Semla utanför Fagersta.

– Det höll på att gå åt skogen när jag cyklade från Semla till parkeringen tidigt i morse. Någon har roat sig med att sätta den långa krattan som man rensar vid Semla kraftverks trummor med rakt över gångbron.
Så där kommer jag cyklande och tittar neråt och inte framåt eftersom jag då får solen rakt i ögonen, berättar Berit Flink och fortsätter:

– Och pang, helt plötsligt tar det stopp och jag och cykeln far i backen. Hade lika gärna kunnat åkt över räcket ner i trappavsatsen där vattnet släpps ut ibland istället för i turbinerna.

Berit klarade sig undan med lite ont i nacken, ena armen och ett knä. Och innehållet i handväskan stannade kvar på bron trots att det åkte ur.

– Nu la jag ner krattan på bron så ta det försiktigt så ni inte gör er illa på den. Hoppas Smedjebackens El och Energi tar bort krattan och låser fast den bakom stängslet så det inte händer igen.

%d bloggare gillar detta: