Nik Unuk klar för comeback i FAIK

Det är nu klart att Nik Unuk gör come back i Fagersta AIK. Det är ett viktigt tillskott i klubbens lagbygge inför seriestarten i hockeytvåan.

”Nik brinner för hockeyn och är en otroligt bra hockeyspelare och en pålitlig poängplockare. Så det är klart att det är kul att han tror på FAIK och väljer att komma tillbaka till sitt andra hem”, säger sportgruppens Lars Ahlbäck till hemsidan.

I Fagersta har han varit en ledande spelare och en pålitlig poängplockare med 62 poäng på 53 matcher. Han lämnade FAIK ungefär halvvägs in på förra säsongen och valde att prova sina vingar i Grästorp i Hockeytvåan Södra under den andra halvan av säsongen.

”Ska bli väldigt kul att komma tillbaka till FAIK. Jag känner en stor revanschlusta och kommer kriga hårt i vinter. Nu kör vi! Säger Nik Unuk.”

%d bloggare gillar detta: