Varför sparar Fagersta in på bänkar för oss gamla att ta igen sig på?

INSÄNDARE

Vi blir allt fler äldre människor i Fagersta och uppmanas att åka kollektivt. Problemet är bara att busstrafiken mest är till för dem som bor uppe i Kolarbyn.

Jag har inte råd att hålla mig med bil och cykel är för farligt för en gammal man så när jag ska hälsa på barnbarnen längst borta på Uggelbo så får jag gå. Men det är en lång väg att trava och ingenstans efter hela vägen finns det någon bänk att slå sig ned på för att vila trötta ben och fötter.

Läste att en politiker i Västanfors anser att det är för långt mellan korgarna för hundskit fastän det faktiskt är ganska tätt mellan dem. Vore bra om någon politiker kunde tänka på oss gamla också och återinföra de bänkar som fanns förr lite här och var till exempel på vägen till Uggelbo, i Meling och på Andra sidan.

Sliten morfar

%d bloggare gillar detta: