Pasi Leinonen fortsätter att coacha Per-Ols

Efter säsongen 2016/2017 hade han bestämt sig för att lägga tränarrollen på hyllan för gott. Men redan säsongen efter stod han i båset igen i damallsvenskan. Nu fortsätter Pasi Leinonen som tränare för herrlaget.

I januari 2020 axlade han rollen som huvudtränare i Per-Ols herrlag. Sedan dess har han blivit kvar. I våras vann laget serien, men föll oturligt mot Sala i slutspelet. Målet är att åter hamna i toppen.

”Framförallt är det fortfarande riktigt kul med innebandy. När frågan om att kliva med Per-Ols herrar kom kändes det som en rejäl utmaning, i positiv bemärkelse. Ett härligt gäng killar i blandad ålder gjorde att jag fick tillbaka energin och det känns som att vi gemensamt kan utveckla laget ytterligare”, säger Pasi till klubbens hemsida.

%d bloggare gillar detta: