Bara att instämma i den gamles besvikelse över bristen på bänkar

INSÄNDARE

Vi är många gamla människor i Fagersta som håller med morfadern som skrev om avsaknaden av bänkar på den långa vägen till Uggelbo att vila trötta ben på promenader.

Själv brukar jag gå från Meling ned till Ica och handla. Men ingenstans på hela vägen finns det en bänk att slå sig ned på och inte heller på Kostigen som förr. Det är jobbigt när man har matkassar att bära att inte få kunna vila en trött kropp som jobbat hela vuxna livet och betalat skatt i Fagersta.

Men kommunen kan lägga ut en miljon på att det ska gå gratis bussar till och från Kolarbyn så att fullt friska ungdomar som skulle behöva röra på sig kan åka buss ända från bostaden på Hantverksvägen till skolan.

Nej någon mer röst på Socialdemokraterna blir det inte för mig och andra jag känner. De får hålla till godo med de som de fjäskat till sig i Kolarbyn där de av förståeliga skäl har många anhängare.

Melingsgumma

%d bloggare gillar detta: