Hugo Carlberg på pallen i Eskilstuna

På Kristi himmelfärdsdagen kördes Torsdagsrallyt i Ekebygropen i Eskilstuna. I klassen Ungdomsrally deltog Hugo Carlberg med pappa Stefan i högerstolen. De körde bra hela dagen och det blev en 3:e plats efter att det varit riktigt tight mellan de tre första.

Det var en hel del ekipage från Fagersta MK på startlinjen. 14 ekipage kom till start i klassen B-förare 2 wd. Parhästarna Börje Boström och Lars Boberg körde Volvo 940 denna dag, och kom in på en 6:e plats. Kalle Bernhardsson i en Opel Ascona B endast 0,3 sek efter på en 7:e plats. Han hade Janne Bernhardsson med sig.

C-förare 2 wd hade startande. Emil Liljeqvist tog plats i högerstolen hos Daniel Östmark och duon kom in på en 8:e plats.

C-GRPN 0-1400 GRPF VOC med 20 anmälda var nästa klass med Fagersta MK-ekipage. Jesper Forsman tog plats bakom ratten i sin Volvo 240 med Johan Andersson till höger, duon kom in på en 11:e plats. Emelie Boström körde Volvo 940 och hade Anton Boström som guide. Kom in på en 19:e plats i klassen.

I klass Gr. E med 17 startande rattade Malin Palmqvist sin VW Golf med Alexander Ylitalo i högerstolen. Gjorde detta så bra att det blev en 9:e plats.

13 startande hade klassen A,B,C-förare 4 wd lockat. Erik Pettersson körde Subaru och till sin hjälp thade han Pontus Björnberg. Duon kom in på en 11:e plats.

%d bloggare gillar detta: