Mängder av bra underhållning i storsatsningen på Våryran

Aldrig tidigare har det varit ett så späckat och brett program på Våryran som det är i år. Arrangörerna har lagt ned ett stort arbete med att ordna underhållning som tilltalar de allra flesta.

Våryran inleds nästa fredag vid lunchtid med att Björkmans nöjesfält öppnar. På eftermiddagen slår Brukshotellet upp ett serveringstält i Vilhelminaparken och sedan drar uppträdandena igång med Daniel Kane först ut på scenen. Därefter följer Ung Scen med lokala talanger, Swaya, Drago Spritius Eldshow, LBSB och Black Rose med Jan Johansen.

Det kommer att finnas aktivitetstält för barn och ungdomar med maskot-disco, pyssel, tävlingar, ballongutdelning, ansiktsmålning med mera. Dessutom bibliotekets fiskedamm, föreningsgata, blåljusbilutställning, ponnyridning, chips- och godisregn, gatugycklare, samt teater.

Under fredagen bjuds det också på Kul på Hjul med influencern Adam Myllylä och Epa- utställning.

Lördagens program inleds med barngympa och gruppträning med First Class Gym. Därefter blir det politikerdebatt ledd av Julia Rosqvist.

Jecko & Jessie uppträder för de yngsta, följda av Tankebyggarorden, Soulsaga och Vince River and backbeats. På kvällen blir det cruising med Lifetimes Cruisers.

Stadsfestens huvudattraktion Klara Hammarström beräknas uppträda vid niotiden och kvällen avslutas med Flat Foot.

– Vi kommer också köra ”Blås grönt”-konceptet där vi uppmanar ungdomar att blåsa grönt i alkoholmätare och vinna fina priser. En sporre att välja bort alkoholen för de som är under 18 år. Priser är inte klart men det blir typ elsparkcykel och liknande, säger Tobias Back i arrangörsstaben.

%d bloggare gillar detta: