Framgångar för Fagersta MK i Morgongåvasvängen

I helgen inleddes Bigem 7-klubbarsserien med Morgongåvasvängen hos SMK Sala. Närmare 130 bilar kom till start. I klassen A/B/C Gr E. körde Jonas Larsson med Kent Larsson i högerstolen så bra i båda åken att de bärgade en seger.

Det var många deltagare från Fagersta MK som var på plats och gav järnet i skogen. Hugo Carlberg med pappa Stefan Carlberg som kartläsare startade först i ungdomsklassen som efter riktigt fin körning i båda åken gav en ny seger hela 43 sekunder före 2:an i klassen och även en riktigt fin tid i VOC-klassen totalt.

A/B Gr N 0-1400cc och VOC Mekonomen Rally och Gr F lockade 10 ekipage till start. Johan Pettersson körde sin Volvo S70 med Mattias Holm som kartläsare. Började bra i första åket och avslutade bäst i andra åket och klättrade högst upp på pallen, riktigt bra körning.

16 st ekipage hade anmält sig i klassen A-förare 2 wd. Där körde Joakim Öhman sin VW Golf och hade Kevin Bendtsen i högerstolen. Duon körde riktigt bra och kom in på en fin 6:e plats i den hårda konkurrensen.

Läs mer här:

https://www.laget.se/FagerstaMK/news/6972500/Trippelt-Fagersta-MK-hogst-upp-pa-pallen-i-Morgongava?fbclid=IwAR0i3OxcPumC7qNw3VpUB2oudGCn0VVP7HYLuJxcaxCueYf2ed08HgZjqe4

%d bloggare gillar detta: