Tre viktiga spelare klara för Per-Ols

Ledningen för Per-Ols herrar är i full gång med att bygga det lag som ska försvara klubbens färger när innebandysäsongen drar i gång i höst. Tre starka kort är nu klara.

Om Julius Wallin påpekar Per-Ols att ingen är förvånad över att han är eftertraktad av andra klubbar. En poängstark forward som toppade poängligan förra säsongen.

”Jonas Persson är en av våra viktigaste defensiva spelare. Ett fysfenomen utan dess like som kan plocka bort vilken spelare som helst. Ring när du hittar någon som utmanar Persson i en löpduell”, skriver Per-Ols på hemsidan.

Den tredje som är klar är Andreas Liljeqvist, en brytningssäker allround-spelare som levererar med bravur på vilken plats han än spelar. En spelare som nyss är 20 år fyllda men levererar en rutin i sitt spel som om han vore det dubbla.

%d bloggare gillar detta: