Misstänkt för mord häktad för tredje gången

Den Fagerstabo som greps i Hälsingland misstänkt för att ha bragt en 35-åring från Fagersta om livet, måste sitta häktad ytterligare en månad.

I början av oktober hittade polisen en avliden man i en bil i samband med en singelolycka vid E4 i Jättendal. En Fagerstabo i 45-årsåldern som också fanns i bilen misstänktes för mord, alternativt grov misshandel och grovt vållande till annans död, och häktades den 5 oktober.

Den 26 oktober omhäktades han på grund av att åtalstiden förlängts eftersom
den medicinska utredningen drog ut på tiden.
Åtalstiden förlängdes senast till den 23 november. Men utredningen är ännu inte klar.

På tisdagen gav Hudiksvalls tingsrätt därför åklagaren tid fram till 21 december att väcka åtal. Utredarna väntar framför allt på analyssvar på olika tester som gjorts avseende förekomst av narkotika.

%d bloggare gillar detta: