Kommunal byggnad i Skinnskatteberg utsatt för beskjutning

En byggnad på Helmers Stig i Skinnskatteberg har utsatts för skottlossning. Ingen person befann sig i byggnaden vid tidpunkten.

Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning och vid den hittades bland annat kulhål i byggnaden och tomhylsor utanför. Polisen arbetar för att få tag på den eller de som skjutit. I nuläget är ingen misstänkt.

Byggnaden som besköts tillhör Skinnskattebergs kommun men polisen bedömer att skjutningen inte riktar sig mot kommunen. Vad som ligger bakom bedömningen kan polisen inte kommentera närmare med anledning av att förundersökning pågår.

Polisen söker vittnen som kan ha gjort iakttagelser i samband med skjutningen och är högst angelägen om att få in all typ av information om händelsen, både före, under och efter det inträffade.

%d bloggare gillar detta: