Varför tiger alla s-anhängare nu då?

Det brukar vara vanligt att personer som tillhör den allt minskande svansen av S-anhängare i Fagersta rycker ut till försvar så fort någon kritiserar något, allt medan det miljonavlönade kommunalrådet som vanligt fegtiger.

Man reagerar nu på tystnaden hos er som annars vräker ur er spydigheter, på krönikan om hur stökiga invandrarkillar försöker hindra media från att filma dem och struntar helt i vad polisen säger.

Är ni S-politiker och anhängare rentav rädda nu eftersom ni vet att det inte är långt från att de ska skjuta folk, som i Västerås?
Passar det inte in i er världsbild om integration?
Det som man aldrig sett att ni själva lever upp till. Hur många av dessa utanförskapsfamiljer i Kolarbyn har ni bjudit hem för att skapa integration? Ingen vad jag sett eller förstår.

Ni kan sitta i sina vrår, som kommunalrådet på gräddhyllan Andra sidan, eller stå och gapa och härja på första maj som en annan toppsosse, men det inger inget förtroende längre, det blir bara patetiskt.

Marino, som inte ens drar sig för att publicera privata mess mellan andra i sitt inbitna hat och hämndlystnad, vill utveckla Fagersta med att köpa in bostäder som ingen annan vill ha för att av ideologiska skäl ge alla en dräglig bostad.

Alltså att hårt arbetande Fagerstabor och skattebetalare ska rusta upp sönderslagna bostäder som en misslyckad integration förstört.
Han lär väl dra med sig sina vapendragare och svara – men inte här där Fagerstaborna finns, utan i Propellern som mest gamla tanter läser numera.

SOCIALDEMOKRAT SOM FÅTT NOG

%d bloggare gillar detta: