Vänner tog saken i egna händer för att få tillbaka sin kamrats stulna flotte

Stölden av den stora flotten/flytbryggan vid stationen i Ängelsberg fick en minst sagt oväntad upplösning.

Efter att Fagersta Nyheter berättat om den stulna möblerad flotten hörde flera Fagerstabor av sig om att de sett den med flera personer på. På en bild ses några killar och en tjej.


– Efter flera tips och hjälp av bekanta som identifierade flotten och gav exakta positioner åkte jag och tre till ängelsbergsbor in till Fagersta i två båtar och lyckades prata tillbaka flotten och åkte hem med den, säger en man till FN.


– Ett 15-tal deltog i detta under kvällen men det var säkert ett 30-tal under helgen som varit ute med sina båtar och letat. Ungdomarna på flotten påstod att de hade ”köpt den i god tro”, något som Ängelsbergsborna inte trodde en sekund på.

%d