Tone Sekelius klar för Våryran

Melloartisten och Let’s Dancedeltagaren Tone Sekelius kommer till Våryran i Fagersta. Hon är just nu aktuell genom sina danssteg i TV4s Let´s Dance.

Tidigare i år ställde hon upp i melodifestivalen med låten Rythm of my show som tog sig hela vägen till final. Förra året tog hon sig till en femte plats i finalen. Hennes låt One more in the crowd blev ett signum för Stockholm Pride och hon är en stark förebild och talesperson för HBTQ-rörelsen.

– Tone har gjort otroligt mycket då hennes karriär började som youtuber och sedan artist men också programledare för Tv-serien Paradise. Vi hoppas Tone dansar vidare i Let´s Dance så därför kommer Tone att uppträda under Våryrans första dag, fredagen den 19 maj, säger Tobias Back i arrangörsstaben.

%d bloggare gillar detta: