Fagersta MK skänker intäkter till cancerforskningen

Nattkröken, årets fjärde deltävling i rally-SM, med Fagersta Motorklubb som arrangör blev en succé. Nu skänker klubben en del av intäkterna till cancerforskningen.

Många passade på att följa dramatiken direkt i skogen på de tio specialsträckorna. Fagersta MK testade med frivillig entré via Swish. Varför inte betala en slant för att se Sveriges bästa rallyförare. Den idén nappade en hel del åskådare på.

”Det tackar Fagersta MK för. Nu har klubben bestämt att skänka en summa motsvarande vad 100 personer betalde i frivillig entré till SM-föraren Lars Stugemos projekt FkkCancer. Vi vet att många drabbas av sjukdomen, men att många också räddas tack vare att forskningen hela tiden går framåt. För Fagersta MK känns det självklart att bidra till cancerforskningen. Och kanske kan vi inspirera andra rallyarrangörer att göra något liknande”, säger klubben i ett pressmeddelande.

%d bloggare gillar detta: