Sofie Svensson och dom där och Drängarna till Fagersta

Nästa lördag kommer Sofie Svensson och dom där och Drängarna och uppträder på Beautytown Cruisers utescen. Sofie fyller 30 år och firar sin födelsedag med dunder och brak i Fagersta.

– Vi rekommenderar alla att köpa förköp för att säkra sin plats och för att underlätta för snabbare insläpp i entrén. Biljettförsäljning sker via förköp på billetto.se, men även i dörren i mån av plats. Försäljning av läsk, lättare förtäring, öl, vin och cider kommer finnas på plats, säger Mia Sandberg i Beautytown.

Sofie Svensson och dom där släppte under sommaren låten Bubbel på balkongen tillsammans med Elov & Beny och den blev snabbt en favorit och har under lång tid legat som nummer tre på Sveriges top 50-lista på Spotify. De toppar även listorna i Norge och Finland med låten.

%d bloggare gillar detta: