Dan Hylander och Raj Montana band till Kärrgruvan

Ett av 80-talets största svenska artister, Dan Hylander och Raj Montana band, är tillbaka i anrika Kärrgtuveparken efter 40 år. Nu hoppas arrangörerna att många av dem som var unga då tar chansen att uppleva en riktig nostalgikväll på lördag.

Dan Hylander slog igenom med låten Farväl till Katalonien och fick 1984 Rockbjörnen som årets bästa manliga artist. Året innan hade han, Py Bäckman och Raj Montana Band belönats som bästa svenska band. Skuggor i skymningen och Svart kaffe blev också stora singelhits.

Och det är inte bara Hylander och hans band som levererar i morgon kväll. Det lokalt minst lika legendariska Effect står för dansmusiken. Sammantaget en kväll enligt samma koncept som när Kärrgruvan var som störst och lockade flera tusen personer från Norbergs omgivningar.

%d bloggare gillar detta: