Rekryteringen av Annika Hedberg är ett lyckokast för Fagersta kommun!

KRÖNIKA

Det är inte lätt att hitta kunniga och genuint engagerade personer till särskilt viktiga kommunala tjänster. Därför är det extra glädjande att Fagersta kommuns rekrytering av Norbergsbon Annika Hedberg som social hållbarhetsstrateg slagit så väl ut.

Hon har visat framfötterna i flera viktiga sammanhang. Som folkhälsostrateg deltar hon engagerat i det brottsförebyggande arbetet i Fagersta tillsammans med bland annat polisen, vilket har visat mycket fina resultat då brottsligheten halverats det senaste halvåret.

Hon är framför allt väldigt aktiv i att ge ungdomarna en meningsfull fritid och har arrangerat flera populära evenemang, bland annat i Folkets hus på Valborg. Hon var också hårt engagerad i arbetet med programmet till årets Våryra, som blev en dundersuccé med flera tusen besökare vid uppträdandena i Vilhelminaparken.

Till detta ska läggas hennes insats för den stora ungdomssatsningen Din idé, där civilminister Ida Karkiainen kom på besök till Fagersta för att visa sin uppskattning av det arbete som görs på området. Något som mycket väl kan avgöra unga människors val till att göra något meningsfullt av sina liv.

Annika Hedberg är mycket kunnig och glad och lätt att ha att göra med. Dessutom rättvis som behandlar all media lika och därmed skapar värdefull publicitet åt Fagersta kommun. En mycket lyckad rekrytering!

Ola Wahlsten, ansvarig utgivare

%d bloggare gillar detta: