Trött på hänsynslösa vedkapare och gräsklippare

INSÄNDARE

Sommaren är den tid man ska kunna njuta av fåglars sång, vindens stilla brus och ta en kopp kaffe ute i trädgården. Men som saboteras av folk som för oväsen med gräsklippare och ännu värre – vedkapning.

Har hälsat på bekanta i Rosenlund i Västanfors några gånger och det som skulle ha blivit lugna och trevliga stunder med nybakad rabarberpaj, vispgrädde och kaffe förstördes helt av att en villaägare sågade ved i timtal så att det vrålade över hela omgivningen, medan en annan i sakta mak körde en gammal gräsklippare som både lät och luktade illa.

Om man spelar musik utomhus kan vem som helst ringa polisen som kommer och rycker ur kontakten och säger att det är olagligt, men att det är tillåtet att egoister förpestar tillvaron för hyggligt folk med sina motorgräsklippare i tid och otid och särskilt tjutande vedkapar är ofattbart.

Förbannad på hänsynslösa fridstörare

%d bloggare gillar detta: