Chans att förena nytta med tisdagsnöje

Folkhälsomyndigheten uppmanar till fysisk aktivitet för ökat välmående. Och en promenad i rask takt runt Eskiln en gång i veckan är ett sätt, samtidigt som det finns chans att vinna priser.

Det är Västanfors bandy som anordnar gåbingo varje tisdagskväll under sommaren, som en efterföljare till de populära tipspromenaderna som Korpen arrangerade under flera decennier.

Brickorna kostar 15 kronor styck. Man går sedan runt Eskiln där det finns tio tavlor med nummer som man kryssar på sin egen bricka om de finns med där. Vinst för två vågräta rader inom samma fält är 25 kronor eller en Sverigelott. Har du tre vågräta rader inom samma fält vinner du 200 kronor eller nio Sverigelotter.

”Vi väntar fortfarande på säsongens första storvinst. Kommer den nu? Och blir det just du som tar hem den? Men oavsett om du vinner eller inte, så får du en skön promenad runt sjön samtidigt som du stöttar ortens lokala, allsvenska, bandylag. Dessutom ser väderprognosen riktigt lovande ut”, meddelar Västanfors på sin hemsida.

%d bloggare gillar detta: