20-årig forward klar för Fagersta AIK

Forwarden Casper Leksell har skrivit på för FAIK säsongen 2022/2023. Den 20-årige högerskytten med Mariestad BoIS som moderklubb gjorde förra säsongen sin första säsong på seniornivå.

I Kramfors-Alliansen i HockeyTvåan Norra gjorde Casper 13 poäng (9+4) på 21 matcher. Casper blev även utlånad till Örnsköldsvik i HockeyEttan. Han är en storväxt forward (193 cm, 86 kg) som ger allt för laget i alla lägen, jobbar hårt och bidrar med energi, berättar FAIK på hemsidan.

”Vi hade lite kontakt med Casper redan inför förra säsongen och är nu glada att han signat på för FAIKEN. Vi tror att han kommer utvecklas väldigt bra hos oss”, säger sportgruppens Lars Ahlbäck.

”Min förhoppning är att vi som lag ska göra en riktigt bra säsong. Jag som ny kommer att försöka bidra med det som jag är bra på och komma in med lite ny energi in i laget. Förhoppningen för mig själv är väl att fortsätta att ta kliv i alla delar av mitt spel. Men också kunna bidra med lite poäng och ett uppoffrande spel för laget”, säger Casper Leksell på hemsidan.

%d bloggare gillar detta: