Ett litet välment gnäll om första intrycket av Beautytown

INSÄNDARE

De som kommer med tåg till Fagersta för att besöka kommunhuset eller Outokumpu Fagersta Stainless kliver av vid norra station. Det första de ser när tåget bromsar in söderifrån är en helt nedklottrad byggnad.

Så har den sett ut i många år, men Fagersta kommun har väl sålt den byggnaden också till storkapitalet antar jag, och borde ställa krav på ägaren att snygga till den så att besökare får ett fint första intryck av centrala Fagersta efter att ha färdats förbi industrierna.

Nu dröjer det väl inte lång stund innan den konservativa sossefalang som inte tycks tåla förslag på förbättringar i Fagersta utan vill att allt ska vara som det är, reser ragg om att man gnäller. Men syftet är behjärtansvärt – det handlar om att få vårt kära Beautytown ännu fagrare.

Jobbpendlare från Fagersta

%d bloggare gillar detta: