Backhopparna får vatten och avlopp installerat

Fagersta Backhoppningsklubb bedriver sedan många år träning och tävlingar i backen vid Ringvägen ner mot Per Olsskolan. Men det finns varken vatten eller avlopp installerat. Det blir det ändring på nu.

Verksamheten pågår under hela året. I nuläget saknar anläggningen möjligheter till att duscha och det finns ingen toalett, vilket begränsar möjligheterna till att anordna träning och tävlingar.

NVK meddelar att anläggningsavgift för vatten och avlopp faktureras alla fastighetsägare inom ett VA-verksamhetsområde. Anläggningsavgiften är beräknad enligt Fagersta kommuns taxa till ett belopp om 135 200 kronor inklusive moms. Fagersta kommunstyrelse ställer sig positiv till VA-anslutning till Fagersta Backhoppningsklubb.

%d bloggare gillar detta: