Stadens nyaste rockband gör debut hos Beautytown Cruisers

Det blir våryrefest i klubbens lokaler på det gamla folkparksområdet i Fagersta på lördag kväll. På scenen står ett gäng rutinerade Fagerstamusiker i en ny konstellation.

Flera av dem är väl kända hos publiken efter många år inom pop-, punk- och rockgenren. Det är Anders ”Peaches” Pietsch, sång och synth, Patrik ”Salty” Salminen, trummor, Joel ”Twin Tuna” Borking, bas och Christer ”McKrill” Mähl, gitarr som slagit ihop sina påsar efter att på olika håll ha varit med i en rad andra band genom åren, bland dem No fun at all och CDOASS.

Bandet utlovar engelsk rock ’n’ och har jobbat hårt under vintern med låtskrivande och repande för ett få ihop en proffsig enhet som de ser fram emot att visa upp för Fagerstaborna på lördag kväll. Bandets medlemmar har fått en nytändning efter några års uppehåll från att spela i band och satsar nu hårt och kommer även att skivdebutera framöver.

%d bloggare gillar detta: