Erik Jacobsen klar för fortsatt spel i Fläkten

Västanfors lagbygge inför den allsvenska säsongen fortsätter med oförminskad kraft. Nu är det klart att den 22-årige mittfältaren Eric Jakobsen blir kvar ännu en säsong i klubben.

”Det var min första säsong i allsvenskan och det tog ett tag att komma in i det. Sedan var jag sjuk en del. Så jag känner att jag har lite revansch att ta. Nu ska jag komma in och bjuda på lite fart”, säger Jacobsen till föreningens hemsida.

Den gångna säsongen blev det 14 serie- och två kvalmatcher för Jacobsen. Han noterades för två assist.
”Vi hade ett mål, att klara oss kvar. Och det löste vi. Det var bra gjort med tanke på förutsättningarna”.

”Jag tror Erik behövde förra säsongen för att komma in i det allsvenska tempot. Erik är en toppenkille i omklädningsrummet, som sprider glädje omkring sig. Det är kul att han fortsätter i Västanfors. Erik har en skön teknik. Kan han sedan förbättra skridskoåkningen under ledning av Alexander Zinkevitch kommer han att bli en viktig spelare i vinter”, säger Mikael Augustsson i sportgruppen.

%d bloggare gillar detta: