”Privata företag prioriteras inte i Socialdemokraternas Norberg”

Vi har tidigare kritiserat Socialdemokraterna och Vänsterpartiet för att partierna utan argument, godkände en näringslivsstrategi som var så tom och ointressant så att klockorna stannar.

Nu har det hänt igen! Idag informerades vi om att länet nu anordnat ett näringslivsforum för alla kommuner i Västmanland. Där skulle kommunernas näringslivsansvariga debattera och planera för länets satsningar för att utveckla våra företag. Samtliga kommuner i länet var där – utom Norberg.

Vad är det frågan om? Trots att det är valår då partierna verkligen skall gå på tårna så struntar Socialdemokraterna och vänstern i näringslivets utmaningar och frågor.

Visst, politikerna kanske inte skall åka dit men eftersom man besitter den politiska makten så kan de i minsta fall se till att ansvariga tjänstepersoner deltar även från vår kommun. Vad är det för signal vi skickar…

Socialdemokraterna och Vänsterpartiet – ni har gjort ert skift och är underkända – stämpla ut och låt de partier som har kraft och energi för att lyfta Norberg ta över.

Rösta på Demokraterna den 11 september.

Lennart Skansfors, ordförande Demokraterna i Norberg

%d bloggare gillar detta: