Perfekt tajming att engagera Klara Hammarström till Våryran

Arrangörerna av årets Våryra, Fagersta i fokus och Fagersta kommun, kan glädjas åt att de gjorde ett riktigt klipp som engagerade Klara Hammarström som huvudattraktion nästa lördag.

Efter att ha gått direkt till final i melodifestivalen med Run To the Hills toppar hon både P3:s digilistan och är mest spelad på Spotify. Därmed har hon snabbt blivit en av landets mest efterfrågade artister och aktuell för att uppträda i stora sammanhang ute i landet i sommar.

Hon växte upp i Delsbo, är tvillingsyster till Selma och har ytterligare nio syskon. I familjen har man oftast sysslat med hästar och hästsport, och hennes yngre bror Ingmar rider i svenska landslaget. Klara Hammarström har skiljt ut sig från de andra i familjen genom istället välja att satsa på en musikkarriär.

Hon har synts i SVT-serien Familjen Hammarström, där man får följa henne och hennes familj. 2019 släppte hon låten Break Up Song och samma år You Should Know Me Better.

%d bloggare gillar detta: