Arg gubbe skrek och sparkade på min bil

INSÄNDARE

Var med om en incident idag vid 13-tiden, i rondellen vid Dollarstore.
Det var jäkligt nära en olycka.

Jag kom körande från brandstationshållet och skulle fortsätta på riksan rakt fram. Ser en gubbe komma gående från Dollarstorehållet.
Jag har fokus på bilen som kommer från stan så min blick är på fordonet. Och när den passerat och jag ska in i rondellen så hoppar gubben ut.

Han har gått ut framför min bil på höger sida utan att ha ögonkontakt med mig som framför fordonet. Som tur var gasade jag försiktigt när jag skulle i väg men tvingades tvärbromsa för att inte köra på honom. Gubben skriker då åt mig: ”Såg du inte mig” och därefter sparkar han på min bildörr.

Men det är inget övergångsställe där. Vad f-n tänker man med när man går ut framför en bil på det där sättet?
Som tur så blev det inget på bilen för annars hade det blivit en dyr historia för gubben!

Grön Kia

%d bloggare gillar detta: