Nyförvärv till Fläkten från Västerås

Försvararen Mathias Henriksson är det senaste tillskottet i Västanfors lagbygge inför bandysäsongen. Senast var det spel i P19 i Västerås för honom.

Liksom övriga nyförvärv var Henriksson på plats vid säsongens första träningspass. Då fick han, Tobias Neljestam och Liam Burberry chans att träffa lagkamraterna och återvändande tränaren Alexander Zinkevitch.

-Jag känner inte till Zinkevitch sedan tidigare, han var trevlig och jag tror att det här blir en bra säsong. Och så tycker jag att IP är en fin arena, säger Henriksson till hemsidan.

Jätteroligt att ytterligare en ung kille väljer att komma till oss. Speciellt nu med Alexander Zinkevitch som är en bra tränare för att utveckla unga spelare. Det jag sett av Mathias är att han är en stor, stark spelare som är bra på att driva upp bollen, säger Mikael Augustsson i sportgruppen.

Det är också klart att Edsbyfostrade Hampus Bergman kom tillbaka till Västanfors inför säsongen 2020–2021 efter några år i division 1. Redan vintern 2011–2012 spelade Bergman i Fläkten, men då fick han större delen av säsongen spolierad av sjukdom.

– För min del var det väl lite upp och ner. Det var ju tufft med att allt strul, men vi kom in i det bra. Och i kvalet var det väldigt tydligt att vi hör hemma i allsvenskan, säger Bergman som fyller 30 senare i år.

Läs mer här:

https://m.facebook.com/vastanforsbandy/

%d bloggare gillar detta: