Arvid Carlsson klar för en tredje säsong i Fläkten

20-årige Västeråsaren Arvid Carlsson har bestämt sig, det blir minst en säsong till i Västanfors IF. Han tvekade först på grund av att pendlandet tar mycket tid, men när lagbygget nu går så bra så tackade han ja.

– Det känns bra att flera spelare är klara och även tränare. Alexander Zinkevitch känner jag inte till så mycket om, mer än att jag vet att han har varit i Västanfors tidigare och att många spelare gillar honom, säger han till klubbens hemsida.

– Arvids utveckling förra året var enorm. Det tog ett år för honom att komma in i allsvenskan och då blev han riktigt bra. Han är stark, snabb och har blivit mycket bättre med klubban. Dessutom har Arvid bra inställning och han är alltid glad, säger Mikael Augustsson i sportgruppen.

Läs mer här:

https://www.laget.se/VIFBandy/News/6970446/Carlsson-klar-for-tredje-sasongen?fbclid=IwAR10n5vSDiiFYcEU_Xg6qoLaUl2GOGs_VyCKrK6Q9rdHlJSSyd9TJV4lQfw

%d bloggare gillar detta: