Zinkevitch och Johansson tränar Fläkten nästa säsong

Alexander Zinkevitch kommer tillbaka som tränare för Västanfors bandy och ska assisteras av Adam Johansson. En lösning som alla berörda är mycket nöjda med.

Efter ett intensivt arbete av sportgruppen kan Västanfors presentera en mycket rutinerad huvudtränare inför kommande säsong. Dessutom en tränare som också är välkänd för alla som följer Fläkten.
– Vi är väldigt glada att kunna knyta till oss Alexander Zinkevitch och Adam Johansson till oss. Alexander är enormt duktig på att utveckla unga spelare, vilket vi har många av. Det kommer också komma in någon yngre spelare till som breddar truppen, säger Mikael Augustsson i Västanfors sportgrupp till hemsidan.

– Det känns bra att vara tillbaka, jag har följt Västanfors under de här åren, säger Alexander Zinkevitch.
– Det killarna gjorde i vintras, att klara sig kvar i allsvenskan, var oerhört bra gjort. Det kommer inte att bli lättare nu. Men det är inget som skrämmer mig, säger Zinkevitch.
– Mycket fungerade bra i vintras. Men det finns alltid saker att jobba på. Där vi kan bli bättre. Jag känner igen många av killarna i laget, och de vet vilka krav jag ställer.

Läs mer här:

https://www.laget.se/VIFBandy/News/6958324/Alexander-och-Adam-ska-trana-Vastanfors?fbclid=IwAR24KDSWVH2fGHa0V4gG0CtoFyACpqRoG21NVsr6bQbB6qHr7N29eSGglbc

%d bloggare gillar detta: