Det är tacken för att vi svenskar är så naiva

INSÄNDARE

Nu har ligister i Linköping, Norrköping och Örebro attackerat och misshandlat poliser och bränt upp deras säkerhetsutrustade bilar för kostnader av miljontals kronor. Nästa gång kan det vara Fagersta.

Så visst kan man hålla med Stefan Löfvén om att vi svenskar har varit naiva. Men nu får vi betala ett högt pris för den naivitet som våra ledande politiker visat enastående stora prov på genom en invandring som urartade för många år sedan och nu gjort mord genom dödsskjutningar till vardagsmat, samtidigt som frikostiga bidrag gör att familjefäder inte behöver arbeta för sin försörjning.

Är det verkligen någon utanför partiets närmaste omkullpratade anhängare som tror att Morgan Johansson, S, eller Norbergs Åsa Eriksson ska lyckas när de lovar krafttag för att få stopp på gängkriminaliteten? Deras mål är att bli återvalda och leva gott på höga arvoden från skattebetalarna.

De har ingenting annat att sätta emot än längre straff. Men det är totalt betydelselöst när nya unga mördare hela tiden rekryteras från samma led och släkter. Att tro att det ska kunna motverkas genom integration och gemytliga bullfester är ett hån mot alla de oskyldiga som kommer i vägen för dessa ligisters och svenskhatares våldskapital.

Industriarbetare, 46

%d bloggare gillar detta: