Seger för Martin Lundquist i Marknadsnatta

I lördags kördes den klassiska rallytävlingen Marknadsnatta i Skänninge. Ekipaget Martin Lundquist och Christian Segerström från Fagersta MK vann sin klass.

Tävlingen avgjordes på fem sträckor om totalt 32 kilometer. En populär tävling som hade lockat hela 166 ekipage. Duon kom till start i en Volvo 940 som de körde för andra gången. Låg topp tre efter tredje specialsträckan och gjorde ett ryck på den längre fjärde och skaffade lite marginal inför den sista sträckan. De tog segern i klassen med 1,1 sekund efter mycket bra körning.

Fagersta MK fanns också representerat genom Tomas ”Lången” Pettersson i klassen A 2 wd med sin BMW Compact och hade vid sin sida Ingrid Johnsen. Duon låg på en 7:e plats i den stora klassen med 39 startande efter tredje specialsträckan men fick tyvärr bryta på den fjärde med drivproblem.

%d bloggare gillar detta: