Tycker sossarna är värda mer än en etta i betyg!

INSÄNDARE

Jag tycker ändå att Fagerstas sossar är värda mer än det bottenbetyg dom verkar ha fått hittills. Tänk er in i hur dom hastar i väg till dagis för att hämta innan dom kastar sig i väg till nästa möte för att prata.

Dom har tagit bort salmonelladammen i Villaparken och asfalterat vilket underlättar för snöröjningen som sköts av Kommunal där många är sossar, dessutom har dom stängt av fontänen som för oväsen på stan och dom låter folk åka buss gratis från Kolarbyn och neråt.

Dom har också köpt och sålt Brukskontoret och köpt Norrbygården för 15 miljoner, som dom ska riva och bygga nytt, plus att dom byggt om Västmannavägen i tre års tid. Det har skapat arbetstillfällen det, liksom jobbet med betongparken vid Ringvägen. Dom har också byggt ett stort kök. Så kom inte och säg att det inte hänt nåt under sossestyret.

K-E BULLA

%d bloggare gillar detta: