Katten Lo återvände till semestervakten

Savannah-katten Lo öppnade i ett obevakat ögonblick ett fönster och hoppade ut från sin semestervakts hus i centrala Fagersta. Efter en längre tur till Västanfors kom han tillbaka efter ett par oroliga dygn.

Hundratals läsare engagerade sig i Los försvinnande och delade efterlysningen. Och vänner och grannar hjälpte till att leta efter den exotiska katten.

Flera personer hörde av sig om att Lo, som vanligtvis är en innekatt, setts till vid Malmvägen där han normalt bor, men frågan var hur han kunnat hitta hem.

När ingen var hemma i hans bostad i Västanfors dök han efter drygt två dygn upp hos semestervakten igen, trots att han endast varit där en gång tidigare och även då färdats dit och hem i bil, och alla berörda kunde andas ut.

%d bloggare gillar detta: