Berätta gärna om något roligt som hänt!

Människor gläds ofta åt något positivt som hänt någon annan. Ett sådant exempel är insändaren från signaturen Kristina som fick hjälp av en tjej med att stanna alla sina varor.

Kristina är pensionär sedan flera år och när IT-attacken slog till mot Coop i fredags kväll slutade kassorna att fungera. En ung kvinna hjälpte henne med självscanningen så att hon kunde handla det hon behövde.

Hon blev väldigt tacksam och skrev en insändare här på FN. Den har fått över 400 likes. Det är bara ett exempel på att folk gärna läser om glädjande händelser och att det inte stämmer som vissa politiker påstår att FN är ett gnällplank – för att de ogillar att granskas och få kritik av skattebetalarna för sina beslut.

Ett annat glädjande inslag är sommarbilderna som också får många likes av läsarna.
Skicka gärna in exempel på något positivt som du varit med om. Du kommer att bli läst!

%d bloggare gillar detta: