Rattfull i våldsam krasch på riksvägen utanför Fagersta

En personbil voltade på riksväg 66 i närheten av Landsberget sent på onsdagskvällen. Ett stort räddningsmanskap beordrades till olycksplatsen och fick leta reda på den kvinnliga föraren i skogen.

Bilen kom från Fagerstahållet och körde först ned i gruset bredvid asfalten innan den kom upp igen och for in i vajerräcket. Bilen kastades över mitträcket, slog runt och blev stående på motsatta sidan.

Det låg bildelar utspridda över en ganska lång sträcka och trafiken stängdes av i båda riktningarna tills man fått upp allt och undan bilen. Samtidigt gick flera brandmän åt båda hållen för att leta efter den försvunna föraren, samtidigt som polisen åkte in på en skogsväg.

Till slut hittades kvinnan som kört bilen och smitit från platsen in i skogen och togs med av ambulanspersonalen till akuten. Hon hade klarat sig utan allvarliga skador men är misstänkt för rattfylleri och vårdslöshet i trafik.

%d bloggare gillar detta: