Knapp förlust för Fagersta Södra i seriestarten

Som väntat blev det en tuff match för Södra då seriespelet i division 3 drog igång på Annandagen med bortamöte mot topptippade Bollnäs GIF som vann med 4-3 (1-1).

Fagersta tog ledningen i den elfte minuten genom Kristian Ekberg och den höll i sig till slutet av första halvlek då hemmalaget kvitterade. Redan efter en minut i den andra gjorde Bollnäs 2–1 och ökade snart på till både 3-1 och 4-1.

Men efter flera målchanser lyckades Södra med knappt tio minuter kvar få in 2-4 med Ekberg som skytt även denna gång. Och med sex minuter kvar fastställde George Minasian slutresultatet.

Överlag en helt godkänd prestation mot ett av seriens allra bästa lag. Fagersta Södra möter Helges i nästa match hemma på lördag.