Norrby teater sätter upp Nattorienterarna

Kristina Lugns pjäs Nattorienterarna handlar om två kvinnor i övre medelåldern, som är så lika och ändå så olika. De möts varje dag på jobbet, men så träffas de även på natten och i skydd av mörkret möts deras inre tankar om livet, att vara kvinna, svek och otrohet. Men också drömmar som kan förverkligas.

”Nattorienterarna handlar om Vera och Bricken som vandrar runt i natten i staden och funderar över livets mål och mening. Deras nattorientering är förvirrad, sökande, rastlös, det är kännande eftertänksamt, det är kärva låsningar, det är bitter vantrivsel, klösande frustrationer, ofrånkomlig humor, allt bubblar i allt, här kommer livets innersta absurdism och klampar fram över asfalten, med gympaskor”, skriver Bokus.

Rollerna spelas av Eva-Maria Forsgren och Lena Eldståhl och premiären, där det är fri entré tack vare stöd från Fagersta kommun, sker på Norrby teater den åttonde mars och därefter följer föreställningar 12, 18 och 19 mars.

%d bloggare gillar detta: