Önskan om en båtramp i Västanfors river upp känslor

INSÄNDARE

Ser att båtrampen river upp känslor. Man är ju bra trångsynt om man bara röstar på ett parti som antingen anlägger båtramp eller inte i Västanfors. Att man inte har större syn på helheten angående en politik hos ett visst parti gör en ju bara ledsen och tappar tron på mänskligheten.

Jag vet att en ramp efterfrågas hårt. Västanfors båtklubb styr sin klubb liknande diktatur och de som inte är välkomna som medlemmar skall inte de kunna ha sin båt kvar? Jag vet flera som inte är välkomna som medlemmar som har sin båt på andra ställen. Men det hade ju varit smidigare att kunna köra ner båten själv till en ramp, om sedan kommunen tar en slant för det så spelar inte det någon roll.

Västanfors båtklubb har själva satt sig i denna situation genom att sitt agerande att kasta på medlemmar extra kostnader, höja medlemsavgifter och utesluta medlemmar. Man väljer sina vänner som får gå före i kön och de man inte vill ha som medlemmar ställs sist.

Att Västanfors båtklubb inte skulle överleva om det fanns en båtramp till i Västanfors är ju bara sorgligt. Då har man nog dragit på sig för stora kostnader jämfört med intäkter.

Före detta medlem i båtklubben

Upptäck mer från

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa