Publikrekord när Sofie Svensson & Dom Där och Drängarna uppträdde hos Beautytown Cruisers

Det var som i fornstora dagar vid utescenen i folkparken i Fagersta då Beautytown Cruisers hade nöjet att tillsammans med Sofie Svensson få arrangera hennes 30-årsfest med över 400 glada besökare.

Redan några dagar innan evenemanget var alla förköpsbiljetter utsålda. När grindarna öppnades var det kö sedan en timme. Det har inte skett på väldigt många år. Vid tiotiden på kvällen äntrade Sofie Svensson & Dom Där den nya utescenen till publikens stora jubel. Därefter gjorde Drängarna ett uppskattat framträdande.

– Det blev en riktigt lyckad kväll och både Sofie, banden, vi i Beautytown Cruisers och ordningsvakterna är nöjda med arrangemanget. Nu laddar vi om för att den 27:e augusti ha en familjedag med bilutställning och cruising i Fagersta, säger Mia Sandberg i arrangörsklubben.

– På kvällen kommer klubblokalen vara öppen för allmänheten och då spelar Erika Jonsson på scenen. Erikas musik är inspirerad från den amerikanska countrykulturen och hon blandar country med pop och rock. Även det kommer bli en riktigt bra dag.

Foto: Mia Sandberg och Tobbe Jonsson

%d bloggare gillar detta: