Hur funkar vissa människor egentligen?

INSÄNDARE

Jag dristar mig till att påstå att det inte är privatpersoner som har 100 liter olja hemma i skåpen. Och om det är affärsidkare i Fagersta som är så lata att de bara ställer ifrån sig otaliga dunkar med sådant som hör hemma på sopstationen, då vill jag inte köpa något av dem.

Där springer jag själv som en duracellkanin mellan containrarna och släpper nåt litet här och där så det ska bli rätt och så tar sig vissa rätten att göra som dom vill.
Ta även en titt bakom vissa butiker. Stapla skiten på hög. Stänga butiken och dra. Fy för den lede.

Förbud mot nedskräpning gäller även på allmän plats. Vilhelminaparken, rastplatsen vid Eskiln och i fiskesjöarna. Där ligger det tuggade skal som människor spottar ur truten och blir liggandes i högar. Det är så äckligt så fy. Ta rätt på ert skräp vad det än är.

Fly förbannat fruntimmer

%d bloggare gillar detta: