Dags att räta ut några frågetecken om Demokraternas valsedel

INSÄNDARE

Demokraterna i Norberg (DiN) är ett nytt parti som strävar efter att vara modigare än andra etablerade partier. Vi är både orädda och offensiva och har under de senaste fyra åren vänt på de flesta stenar i Norbergs politiska etablissemang. Det har luktat illa under många av stenarna och de som styr har på alla sätt försökt att skylla på andra.

Ett av våra kännetecken är att vi nästan alltid sticker ut hakan och provocerar. Följaktligen får vi tåla att vi också får rätt tuffa smällar tillbaka från makten men också från andra partier. Men vi fortsätter…i Demokratins namn. Debatter där man får bryta åsikter mot varandra är bränslet i en levande demokrati.

Demokraternas valsedel innehåller i år 43 namn och fyller båda sidorna på valsedeln. En del namn känner de flesta säkert igen men många är också nya oslipade diamanter som inte har gjort sig något större namn i media. Dessa oftast unga personer kan säkert blomma ut när de får lite vana i det politiska spelet.

Vårt parti har till skillnad mot etablerade partier inga givna kommunalråds-kandidater. Om frågan skulle bli aktuell kan vem som helst på vår partilista anta utmaningen. Kravet är dock att hen kommer in i fullmäktige och att hen är beredd att lägga ner 80 timmar i veckan på det politiska arbetet. Personen skall kunna samarbeta med alla och samtidigt besitta en stor portion tålamod. En merit är om hen under 4 år kan tåla hård kritik från både höger och vänster. 

Anna Lindgren

Christer Filipsson

Lennart Skansfors

Magdalena Andersson

Demokraterna i Norberg

%d bloggare gillar detta: