Digital turistguide lanseras nu på engelska

Nu finns den digitala turistguiden Trails of Västmanland även i en engelskspråkig version. Och samtidigt lanserar man helt nya leder för kanotpaddling.

– Med den nya språkversionen kan vi locka fler utländska gäster, liksom de som inte har svenska som modersmål, att upptäcka länets natur och besöksmål utmed lederna, säger Henrik Wester, turismchef, Västmanland Turism.

Förra året öppnades den svenskspråkiga versionen av Trails of Västmanland som ett regionalt samarbete med länets ledhuvudmän och turismaktörer, med målsättningen att erbjuda hållbara och kvalitetssäkrade naturupplevelser. Trails of Västmanland guidar såväl länets invånare som besökare till leder för paddling, stigcykling och vandring,

Västmanland Turism är en del av Region Västmanland och har som uppdrag att främja och utveckla den västmanländska turismen.

– Genom Trails of Västmanland lyfter vi fram utvalda leder i länet som är trygga att upptäcka och som tar en till många spännande platser, liksom boenden och restauranger. En av årets nyheter är beskrivningar av hur man kan paddla utmed Strömsholms kanal, säger Adam Lindgren, ledutvecklare, Västmanland Turism.

%d bloggare gillar detta: