Micke Wisti och Hugo Carlberg på prispallen i Midnattssolsrallyt

Micke Wisti och Hugo Carlberg gjorde en stark insats och kom tvåa i klass 12 med 24 ekipage när Midnattssolsrallyt avgjordes. Duon körde topptider genom tävlingens alla dagar och till slut blev det en även en tredjeplats totalt bland 127 startande.

Midnattssolsrallyt invigdes den 6 juli och inleddes med en tre kilometer lång publiksträcka inne på Gelleråsen Arena. Under torsdagen fortsatte rallyt med sex specialsträckor med lunchuppehåll på Löfbergs Arena Färjestad.

Under fredagen kördes sju sträckor med uppehåll i Askersund och de avslutande sex sträckorna kördes under lördagen med uppehåll på Kägleborgsbanan. Målgången skedde på stora torget i Karlskoga under lördagseftermiddagen.

Banans längd var 997 kilometer varav 147 km specialsträckor fördelat på 20 stycken. Totalt var 127 ekipage anmälda till tävlingen.

%d bloggare gillar detta: