Håller en stadig tumme för Liberalerna!

INSÄNDARE

Rätterna på den politiska menyn blir längre och fler med många slevar i den färgrika soppan. Somliga kryddor beska men de flesta sliskigt och förföriskt söta för att locka väljarna att välja rätt sedel i valkuvertet den 11 september.

Nu skall det förebyggas och tryggas. Nu skall det värnas och tillitsbyggas. Nu skall de årsrikas pensioner höjas. Nu skall vårdköerna kapas. Nu skall våldet bort från gator och torg…… ja många löftesrika utfästelser läggs i förhoppningarnas korg. Vem kan vi (L)ita på?

Jag håller en stadig tumme för Liberalerna som jag röstat på sedan jag var 21. De värderingarna varar. Som vår förre partisekreterare Juno Blom sagt; “Vi är inte störst men vi var först.”

Anita Lilja-Stenholm, Liberalerna Norberg

%d bloggare gillar detta: